19. desember 2018

Registrer depot

Hvis du har ryddet plastsøppel i skjærgården, men ikke har mulighet til å transportere søppelet til levering, kan du samle det i et depot, slik at vi kan organisere henting.

NB: Gratis henting gjelder kun for eierløst avfall.

Del 1 - Kontaktinformasjon

Del 2 - Informasjon om depot

Kryss gjerne av for flere
Last opp et JPG eller PNG bilde av depotet, som viser depotet og gjerne litt av omgivelsene, slik at vi skjønner hvor det ligger i terrenget.

Klikk på kartet der depotet ditt er

DEPOT-REGLER

Lever selv hvis du kan:-)
Hentetjenesten er beregnet for rydding på utilgjengelige steder utenfor allfarvei, det vil si der man bare kommer til med båt, og ikke med bil. Dersom ditt depot ligger ved bilvei, ønsker vi at du skal ta kontakt med ditt lokale renovasjonsselskap for å avtale henting. Er du i tvil, eller ikke når frem, så registrer likevel depotet hos oss.

Sikre mot vann og vind
Legg stein eller noe tungt oppå sekkene, slik at vinden ikke får tak i dem. Legg depotet gjerne i en naturlig forsenkning og et stykke opp fra vannet, slik at høyvann og uvær ikke river det med seg.

Sikre mot fugl og dyr
Fugler og dyr kan bli nysgjerrig og tiltrukket av depoet ditt. Lukk derfor sekkene og knyt dem godt igjen. Så lenge det ikke er noe spiselig som lukter i sekkene, vil de sannsynligvis få stå i fred til vi henter dem.